Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ποιος αντιδήμαρχος θέλει να τον φιλήσουμε;

Πριν λίγες μέρες στο τοίχο του χρονολόγιου μας στο Facebook, βρήκαμε μια δημοσίευση από μια γνωστή εφαρμογή που δημοσιεύει κάποιες δημοσιεύσεις σε φίλους κάποιου χρήστη χωρίς την άμεση έγκριση του ίδιου του χρήστη. Το γεγονός αυτό συχνά μπορεί να οδηγήσει στη καλύτερη των περιπτώσεων σε γέλιο, στη χειρότερη όμως σε παρεξηγήσεις. Το πρόβλημα είναι, ότι η πλειονότητα των χρηστών του Facebook δεν έχει την ψηφιακή ωριμότητα να χειριστεί τους λογαρισμούς της με ορθό τρόπο, που να προστατεύει τόσο τους ίδιους αλλά και τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Στη δική μας περίπτωση θύμα της εφαρμογής έπεσε ο αντιδήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Δαμηλάκος Γιώργος, ο οποίος εν αγνοία του δημοσίευσε αυτό που φαίνεται παρακάτω στην εικόνα:


Στη περίπτωση ειδικά ενός δημόσιου προσώπου θα πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση των social media, καθώς η εικόνα, που μπορεί να δώσει κάποιος αθελά του αν δεν τα χειρίζεται σωστά, μπορεί να προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια. Προτείνουμε λοιπόν στο κύριο αντιδήμαρχο είτε να αφαιρέσει την εφαρμογή από μόνος του, είτε να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου να το κάνει, ή ακόμα καλύτερα να αναθέσει τη λειτουργία του λογαριασμού του σε κάποιο έμπιστο άτομο με επαρκείς γνώσεις πάνω στα social media, όπως κάνουν τόσοι και τόσοι πολιτικοί.

Και για να ευθυμήσουμε λίγο... 

Εμείς από τη μεριά μας δεν ξέρουμε τι πιστεύει ο κύριος αντιδήμαρχος, πάντως εμείς δεν θέλουμε να τον φιλήσουμε γιατί έχει μουστάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...