Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Κάλεσμα-Άνοιγμα Σπανάκη σε όλους τους ψηφοφόρους

Άνοιγμα Σπανάκη στους ψηφοφόρους που καταψήφισαν την πολιτική του Ανδρέα Ευθυμίου στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών



Με τις τελευταίες του κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Ταύρο και Μοσχάτο, ολοκλήρωσε επιτυχημένα τη δεύτερη φάση της προεκλογικής του εκστρατείας, μετά την είσοδο του στο δεύτερο γύρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Βασίλης Σπανάκης.
Στις ομιλίες του ο Βασίλης Σπανάκης κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους που καταψήφισαν στον πρώτο γύρο την πολιτική πρόταση που πρεσβεύει ο Ανδρέας Ευθυμίου, να συνταχτούν με τους Ενωμένους Πολίτες.

Συγκεκριμένα ο κ. Σπανάκης ανέφερε:
“Ζητάμε από όλους τους πολίτες που καταψήφισαν την πρώτη Κυριακή τον εκπρόσωπο του μνημονίου στην περιοχή μας, τον κ. Ευθυμίου, να συστρατευτούν μαζί μας. Στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής οι δυνάμεις αυτές θα συναντηθούν στην κάλπη. Η παράταξή μας, οι Ενωμένοι Πολίτες, μπορεί να τις εκφράσει μέσα σε ένα ενιαίο πλαίσιο συνεργασίας και ειλικρινούς διαλόγου. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια συμμαχία για την αυτοδιοικητική αλλαγή και την κοινωνική αυτοδιοίκηση αναδεικνύοντας το νέο της ρόλο σε μια κρίσιμη οικονομικά συγκυρία για κάθε πολίτη, για κάθε νοικοκυριό.
Τιμώ όλους τους ανθυποψήφιούς μου και ζητώ από τους ψηφοφόρους τους να βρεθούμε στην κάλπη. Μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν.
Ο Δημήτρης ο Σούτος άξιος Δήμαρχος στον Ταύρο. Μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί. Μας χρειάζεται η εμπειρία και ο λόγος του στον Ταύρο.
Ο Γρηγόρης ο Σωπάκης. Πρότεινε μέτρα κοινωνικής στήριξης που είναι κοντά σε αυτά που προτείναμε και εμείς. Τα απέρριψε όμως ο κ. Ευθυμίου γιατί ήταν ενάντια στην πολιτική του μνημονίου.
Ο Παναγιώτης Κυριαζίδης. Διεξήγαγε έναν υπερήφανο αγώνα ενάντια στο Μνημόνιο. Ακόμη και η κριτική του στο μέλλον θα μας κάνει καλύτερους.
Τέλος ο Άρης ο Κρεμμύδας. Με τον Άρη ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές. Ξενυχτήσαμε μαζί την Κυριακή το βράδυ μετρώντας ψήφο-ψήφο τη διαφορά μας. Σήμερα θα μπορούσε να ήταν στη θέση μου. Για δυο ψήφους βρέθηκα εγώ στον δεύτερο γύρο. Είχε το θάρρος και την τόλμη να τα βάλει με το καθεστώς. Ξεπέρασε τους κομματικούς φραγμούς. Καλώ τους ψηφοφόρους του να βρεθούμε μαζί στην κάλπη, όπως βρεθήκαμε τόσο κοντά την Κυριακή το βράδυ. Τελικά αποδείχθηκε ότι μας ενώνουν περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.”

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κε Σπανάκη
σας ψήφισα στις 7 και θα σας ξαναψηφίσω στις 14.
Ο βασικός λόγος που εγώ, η οικογένειά μου και πολλοί από τον περίγυρό μου σας στηρίζουμε είναι το γεγονός ότι έχετε εξαγγείλει ότι από την 1/1 που θα αναλάβετε την δημαρχία θα αρχίσετε έλεγχο στην διαχείριση των οικονομικών των δύο δήμων και θα στείλετε στον εισαγγελέα κάθε ύποπτη συναλλαγή.
Με την προϋπόθεση αυτή θα έχετε εκτός από την ψήφο μας και την στήριξή μας στο μέλλον, με πολύ συγκεκριμένες καταγγελίες για πολύ συγκεκριμένες παρανομίες και ατασθαλίες.

Μια επιβεβαίωση της δέσμευσης αυτής τώρα την τελευταία στιγμή πιστεύω ότι θα ήταν ωφέλιμη για σας αφού η τιμωρία όλων αυτών που έκαναν πάρτι εις βάρος μας τόσα χρόνια είναι αίτημα όλων.

ΥΓ κε Σπανάκη επιδή λέγονται πολλά, σας ερωτώ ευθέως στο παρά 5'
-Θα τηρήσετε την υπόσχεσή σας ή ανταλλάξατε την στήριξη με την συγκάλυψη????

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Η ευκολία που τα ισοπεδώνεις όλα, σε κάνει επικίνδυνο. Άλλη μια φορά δικαιώνομαι που είμαι απέναντι σου. Οι 7 στους 10 καταψήφισαν τον Ευθυμίου και οι 8 στους δέκα καταψήφισαν εσένα. Μάλιστα εσύ καταψηφίστηκες προσωπικά, γιατί από πολιτική ήσουν κενός! Μόνο χρήματα ξοδεύεις που θα ζήλευαν και βουλευτές. Ο μισθός του δημάρχου φίλε μου θα είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που έπαιρνες στον ΗΣΑΠ, αυτό το γνωρίζεις? Μήπως ελπίζεις σε τυχερά? Άκου ξενυχτήσαμε μαζί… τελικά αποδείχθηκε ότι μας ΧΩΡΙΖΟΥΝ πολύ περισσότερα από ότι φαντάζεσαι και σου απαγορεύω να συγκρίνεις τον ανιδιοτελή αγώνα που έδωσα δίπλα στον Άρη με τον δικό σου. Άλλωστε επειδή γνωρίζω τις πρακτικές σου, θα περιμένω τις απαντήσεις από το εκλογοδικείο. Προσωπικά καλώ τους φίλους μου να σε ‘’μαυρίσουν’’…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...