Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Διαψεύδει ο Πηνιώτης τα δημοσιεύματα για πιθανή διαγραφή του από τη ΝΔ


Σήμερα το Moschato-Live δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση με το τίτλο «Εκτός Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Πηνιώτης;». Στο κείμενο της ανάρτησης αναφέρε για «εσωκομματικά προβλήματα δεν ταλανίζουν μόνο το τοπικό ΠΑΣΟΚ, αλλά και την τοπική Νέα Δημοκρατία». Το κείμενο αμέσως μου έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς από τη μια ανήκω στο «χώρο», οπότε λίγο πολύ ξέρω τι παίζει, και από την άλλη ο Κώστας ο Πηνιώτης είναι φίλος μου και πιστεύω, ότι θα γνώριζα σίγουρα αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα διαγραφής. Χωρίς να αφήσω την ώρα να περάσει τον κάλεσα στο κινητό και τον ρώτησα αν πράγματι ισχύουν όσα λέγονται περί διαγραφής. Στην αρχή έμεινε έκπληκτος αφού ο ίδιος δεν γνώριζε για την ανάρτηση αυτή (edited 21:45). Στη συνέχεια μου εξήγησε, ότι πράγματι μαζί με άλλα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, απευθύνθηκαν με επιστολή τους στο πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την απομάκρυνση τους από τη θέση τους. Χρησιμοποιώντας τη λέξη σφουγγάρι, που τόσο πολύ χρησιμοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς για να στηρίξει την εσωκομματική ενότητα, δήλωσαν ότι κανείς δεν πρέπει να μένει εκτός λόγω της προσωπικής του επιλογής στις προεδρικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας του περασμένου Οκτωβρίου.
Όσον αφορά το Μοσχάτο και τη τοπική Νέα Δημοκρατία μου δήλωσε ότι παραμένει ενεργό και δραστήριο μέλος όπως έκανε όλα τα χρόνια.
Χαρακτηριστικά μου είπε ανέφερε επίσης, ότι στις εκλογές του προέδρου για την ΟΝΝΕΔ στις 18 Απριλίου, ο ίδιος στηρίζει ενεργά τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, οπότε πως γίνεται από τη μια να ασχολείται με την στήριξη ενός υποψηφίου προέδρου για την νεολαία του κόμματος και από την άλλη να είναι στα πρόθυρα διαγραφής από αυτό;
Κλείνοντας ζήτησε, από όποιον ενδιαφέρεται για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και της τοπικής της στο Μοσχάτο, πρώτα να διαβάσει προσεκτικά το κείμενο της επιστολής, που ο ίδιος υπέγραψε και όχι διάφορα δημοσιεύματα γνώμης για αυτή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kala ola auta pou grafete re paidia..
Einai filos sas o Piniotis opws lete k logiko einai na ton sthrizete.
Epishs einai aparadekto na ginontai diagrafes gia eswkommatikous logous.
OXI OMWS OTI DEN HKSERE GIA TO DHMOSIEUMA TOU THEMATOS.
AFOU O IDIOS EIXE KANEI POST STO WALL TOU TO LINK TOU ARTHROU.Meta to esvhse
Parakalw na diorthwthei auto to shmeio gia thn aksiopistia tou blog,alla kuriws tou Pinioti.

Auta ta oliga gia thn apokatastash ths pragmatikothtas.

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται να μην ξέρει τίποτα για το θέμα, όταν είχε το άρθρο από το Πρώτο Θέμα στο προφίλ του;

Ανώνυμος είπε...

Δημοσίευσε την επιστολή να μάθουμε τα άνω κάτω της δεξιάς?

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Το κείμενο της ανάρτησης διορθώθηκε, χτύπησε ο δαίμονας του "τυπογραφείου"...
Όσον αφορά την ώρα της δημοσίευσης έγινε όταν μπόρεσα να την κάνω οπότε υπάρχει λογική διαφορά χρόνου μεταξύ της δημοσίευσης της δικής μου και του Πηνιώτη στο προφίλ του.
Μην πάει αμέσως ο νους στο πονηρό! Αμάν πια!

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Στο δεύτερο φίλο:
Δεν πρόκειται να δημοσιεύσω την επιστολή καθώς δεν ταιριάζει με τα θέματα που ασχολείται το blog. Η αναφορά στο ζήτημα έγινε επειδή σχετίζεται και ένα δημόσιο πρόσωπο του Μοσχάτου, αλλιώς δεν θα έβρισκα χρησιμότητα να το ανέφερω καν, υπάρχουν άλλα blog ποικίλης ύλης που μπορεί κάποιος να τη βρει.

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι δεν δημοσιεύω ακόμα ένα σχόλιο καθώς περιέχει απρεπείς χαρακτηρισμούς. Υπάρχουν χώροι που μπορούν να φιλοξενηθούν τέτοιες απόψεις, αλλά όχι σίγουρα εδώ.

Τέλος θέλω να επαναλάβω ότι η χρονική διαφορά των δημοσιεύσεων υπάρχει γιατί στο blog γράφω όταν βρω χρόνο! Δεν είμαι standby πάνω από το pc να γράψω! Νομίζω το εξάντλησα, τι άλλο να πω;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...