Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Πως και γιατί ζούν αναμεσά μας (ρουφιάνοι αγνώστου πατρός)

Είναι λαμπρή απόδειξη ότι η προβοκάτσια, το ρουφιανιλίκι και ο χαφιεδισμός θα είναι πάντα το πιο ξεκούραστο επάγγελμα. Το αληθινό πρόβλημα όμως αρχίζει, όταν ξεκινά να έχει και ψυχοσωματικές προεκτάσεις.
Το Ζούμε Μοσχάτο πριν λίγες μέρες δημοσίευσε την εκδήλωση (event), που διοργάνωσε το group "Χereis oti eisai apo to Moschato otan..." στο facebook για το Earth Hour 2010. Παρόμοια εκδήλωση το ίδιο group είχε διοργανώσει και πέρσι. Φέτος οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές ξεπέρασαν τις 500, και αποτέλεσαν μάλλον την πιο μεγάλη συμμετοχή από το Μοσχάτο. Για να αναφέρουμε και ότι άλλο αξίζει να αναφερθεί, πάνω από 200 συμμετοχές συγκέντρωσε και το page του Μοschato-Live, που μάλιστα εμφανίζεται και στη 10άδα στη σελίδα του WWF.
Για την συμμετοχή μας όλοι εμείς οι 500+ δεν ζητήσαμε ούτε μπράβο, ούτε αναγνώριση, ούτε επευφημίες, ούτε βέβαια λειτουργήσαμε ως σκοτεινά όργανα κάποιου υποψηφίου δημάρχου! Στο event δήλωσαν συμμετοχή σχεδόν όλοι οι φερόμενοι ως υποψήφιοι δήμαρχοι. Αν λοιπόν ήταν εκδήλωση του ενός υποψηφίου τότε είναι τόσο χαζοί οι άλλοι να τον στηρίξουν; Έλεος! Αυτά είναι για παιδιά του δημοτικού...

Αλλά η βλακεία και η κουτοπονηριά κάποιων πάει να δημιουργήσει θέμα από το πουθενά.

Στη συνέχεια λοιπόν έρχεται και η μεγάλη φιέστα της προβοκάτσιας.. Πάτε να με βάλετε να πλακωθώ με το Moschato-Live; Γιατί; Έχω να χωρίσω κάτι; Μη ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα! Είπαμε προβοκάτορες και ρουφιάνοι, αλλά μην είστε και ερασιτέχνες!

Ρε παιδιά! Δε μπορεί, λίγα εγκεφαλικά κύτταρα θα έχουν μείνει και αφού είδατε το DVD της Τζούλιας! Δεν μπορεί να τα κάψατε όλα! Όποιος διαβάζει τα αδέσποτα (ανώνυμα) κακόβουλα σχόλια σας μόνο να γελάσει μπορεί!

Και επειδή αρκετά ασχολήθηκα μαζί σας, σας λέω να μην κάνετε το κόπο ξανά να αφήσετε κακόβουλα ή υβριστικά σχόλια ανώνυμα. Αν θέλετε να βρίσετε κάντε το επώνυμα και θα δημοσιευτεί, γιατί στην τελική όλοι κρινόμαστε από τα λόγια και τις πράξεις μας. Αλλά όχι ανώνυμα, εκτός και αν είστε αγνώστου πατρός!
Περαστικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...